Roddelbladen: Fatima's wilde nachten en Leontine ontvoerd

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat hockeybabe Fatima wilde nachten beleeft, Linda's Sander alles dreigt te verliezen, Victor 'Vledder' Reinier zijn eigen Baantjer-script maakt, Leontine Borsato ontvoerd werd en modepopje Laurentien een on-koninklijk strakke rok zal dragen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Wilde hockeybabe

Fatma Moreireo de Melo is 'hot'. De hockeybabe is niet alleen de ster van een tv-reclame, maar ook haalt ze tegenwoordig de roddelbladen. De blondine verruilde na een lange relatie het ene lief voor een ander. Ze zou gaan trouwen met de één, maar vrijt nu alweer met de ander. Ze is smoorverliefd op tennisser Raemon Sluiter, ook al doet ze daar nog geheimzinnig over. Weekend kiekte Fatima toen ze - blijkbaar na een wilde nacht- 's ochtends zijn huis verliet. Wilde haren, haar glimmende uitgaans-bloesje nog half open en er onder een slobberige trainingsbroek. De twee doen nog heel geheimzinnig over hun relatie, maar de verwilderde Fatima laat duidelijk zien dat ze een passionele nacht achter de rug had.

Gooisch pleetje

Dat Linda de Mol en haar Sander uit elkaar waren, wisten we vorige week al. Maar er duiken steeds meer details op. Zo betaalde Linda de mega-villa waar de twee wonen. Slechts 1/24e deel staat op Sanders naam! Dat is nog altijd een bedrag van 125.000,- Euro. Maar: het is in verhouding een oppervlakte van formaat wc, schampert Weekend. Sander rijdt in een gloednieuwe range Rover: gekocht door Linda. En zelfs zijn ouders wonen in een flat die door de presentatrice is betaald. Volgens het blad is Sander erg gesteld op luxe en comfort en zal het hem zwaar vallen om opeens zo sober in een appartementje te wonen. Het ergste is nog dat hij in dienst is van Linda's broer John de Mol. 'Verliest Linda's man alles door breuk?' vraag het blad zich dan ook af. Persoonlijk hopen we op een snelle lijm-poging tussen de twee, al was het maar om de kids.

Sprong

Hoe zit het nou met die vriendin van Victor 'Vledder' Reinier? Vorige week lazen we dat de blonde vriendin van Baantjer's acteur uit een raam was gevallen/gesprongen. Het zit zo: Victor is getrouwd met Anja en heeft met haar twee kinderen. Maar de laatste tijd bleek hij een vriendin te hebben. Deze Kim nam hij overal mee naar toe en zo werd hun (buitenechtelijke) relatie bekend. Maar echt lekker liep het blijkbaar niet, want anders was deze Kim niet uit het raam van een hotel gesprongen. Of…. geduwd, suggereren de bladen. Maar daar doet de politie geen concrete uitspraak over. En zeker niet of de dader wellicht Reinier zelf is, met een slok te veel op en vol huwelijksstress. Het drama lijkt verdacht veel op een script van Baantjer.

Ontvoerd

Terwijl Marco Borsato probeert zijn drie kids onder controle te houden, is vrouw Leontine lekker aan het shoppen. In Story zien we dat de tv-vrouw en haar vriendinnen al behoorlijk wat tasjes vol hebben 'gescoord'. Leontine geniet van een verrassingstripje op Ibiza. Ze wordt dit jaar 40 en haar vriendinnen bedachten dit gezellige reisje naar het feesteiland. Leontine liet zich graag 'ontvoeren' en vermaakt zich opperbest zonder man en kinderen. Story plaatst ook een foto van Marco met drie wild rennende kinderen om zich heen. Hij ziet er afgetobd uit, de zorg valt hem vast zwaar. Volgens het roddelblad gunt hij zijn Leo dit uitje van harte, maar kan hij niet wachten tot ze straks weer thuis is. Wij denken dat het best meevalt. Er is immers de au pair, de oppas en natuurlijk staat moeder Mary ook stand by.

Modeprinses

Prinses Laurentien is dól op kleren. Telkens verschijnt ze in een nieuwe, aparte creatie. De meningen verschillen over of het ook mooi is wat ze draagt, maar ze valt in elk geval wèl op. Op Prinsjesdag zal ze zich weer vertonen in een speciaal voor haar gemaakte jurk. Privé kan al verklappen dat het een héél speciaal setje is van couturier Ronald Kolk. De rok zit zó strak dat de ontwerper trucjes heeft moeten toepassen om te zorgen dat de prinses nog uit de koets kan stappen. Ronald Kolk vertelt graag over zijn beroemde klant: 'Ze heeft een lijfje, echt ongelooflijk. Een grote maat 36, een kleine 38. Deze beauty te mogen kleden, is een cadeautje' kwijlt hij bijna in Privé. 't Is dat Ronald totaal homo is, anders zouden we nog bijna iets onfatsoenlijks van gaan denken. Maar goed: let dus dinsdag op de loeistrakke rok van Laurentien en kijk of je de instap-trucjes kunt ontdekken.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie