Tommy Lee biedt Alicia Keys en MTV excuses aan

AMSTERDAM - Rockdrummer Tommy Lee heeft zijn excuses aangeboden aan Alicia Keys en MTV, omdat hij tijdens het optreden van de R&B zangeres op de MTV Music Awards in gevecht raakte met zanger Kid Rock. Actrice en ex-vrouw van beiden heren, Pamela Anderson, zegt niets te willen weten van de ruzie.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan Alicia en MTV voor het respectloze voorval dat veroorzaakt is door een eikel als 'Kid Pebbles', zei Lee.

Tommy Lee heeft na afloop van het gebeuren zijn excuses niet aangeboden aan zijn 'gevechtspartner' Kid Rock. Hij had geen vriendelijk woord over voor de rockzanger die hij omschrijft als een 'mietje' en een 'hillbilly'.

Wijvenklap

Lee schrijft in een blog op zijn website dat hij een gezellige avond met vrienden had op de MTV Music Awards, toen hij op de schouder werd getikt door Kid Rock. De rocker beweert dat hij vervolgens opstond om Kid te begroeten, maar dat hij in plaats daarvan een stomp in zijn gezicht kreeg. "Tenminste als je het een stomp wil noemen", sneert Tommy Lee. "Het was meer een wijvenklap."

Beveiliging

De rocker zegt dat hij wraak wilde nemen, maar dat de beveiliging hem toen al vastgreep en dreigde zijn arm te breken. Lee's eigen bodyguard beval de mannen om de zanger los te laten, waarna hij naar zijn hotelkamer werd gebracht door de politie en de mede-eigenaar van het Palmshotel in Las Vegas.

Wangedrag

Kid Rock, wiens echte naam Bob Ritchie is, mocht de rest van de show bijwonen. Later is hij door de politie van Las Vegas aangeklaagd voor 'wangedrag'.

Pamela Anderson

Ex-vrouw van de beiden mannen, Pamela Anderson wil geen kant kiezen in de ruzie tussen haar twee exen Tommy Lee en Kid Rock. "Ik bemoei me er niet mee", zei de voormalige Baywatch-ster woensdag in de Ellen DeGeneres Show.

Anderson zegt niet te weten wat de aanleiding was voor de vechtpartij. Ze was al weg voordat de twee het aan de stok kregen.

Tip de redactie