Minnares van Diddy spreekt zich uit

AMSTERDAM - De vrouw bij wie rapper Diddy een kind verwekte tijdens zijn relatie met Kim Porter, heeft zich voor het eerst uitgesproken. In een interview met het Amerikaanse weblog Sandrarose.com zegt de 33-jarige Sarah Chapman dat ze tevreden is met haar plek buiten de schijnwerpers.

Begin deze week werd bekend dat het kind van Sarah de reden was voor de recente breuk tussen Diddy en zijn vriendin Kim, met wie hij tien jaar lang een knipperlichtrelatie had.

In het Amerikaanse tijdschrift Essence vertelde Kim dat zij er vorig jaar toen zij hoogzwanger was achter kwam dat Diddy, die geboren werd als Sean Combs, ook een kind had verwekt bij Sara. In december beviel Porter van de tweeling D'Lila Star en Jessie James.

Bevriend

Sarah onthult dat ze geen relatie meer heeft met Diddy, maar dat ze wel nog steeds met hem bevriend is. "We zijn altijd vrienden geweest."

"Ik ken hem al dertien jaar." Ze zegt in die jaren af en toe met de rapper te hebben gerommeld.

"Maar ik heb nooit geprobeerd de plek van Kim in te nemen. De spotlights zijn ook niets voor mij. Ik houd niet van al die aandacht, laat dat maar naar Kim uitgaan."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie