'Victor Reinier dreef minnares tot wanhoopsdaad'

AMSTERDAM - Victor Reinier en zijn vriendin Kim hadden relatieproblemen. Dat vertellen bronnen rondom de acteur deze week aan Story. Kim zou hevig gefrustreerd zijn geweest door het feit dat haar vriend niet in het openbaar voor hun liefde wilde uitkomen.

Vorige week raakte Kim zwaargewond nadat ze uit een hotelraam in Maastricht was gevallen. Verschillende media meldden dat het zou gaan om een zelfmoordpoging.

De acteur, bekend van onder meer Baantjer en Flikken, zou al enige tijd een relatie met Kim hebben. Volgens Story wilde Reinier dit niet aan de grote klok hangen, aangezien hij officieel nog getrouwd is met zijn vrouw Anja Geels.

Woordenwisseling

Na de ontstane relatieproblemen zou Reinier zijn affaire met Kim hebben afgekapt in het Maastrichtse hotel. Hotelgasten melden dat de twee een hevige woordenwisseling hadden in de bewuste nacht.

Reinier liet vorige week een verklaring uitgaan waarin hij meldde geen mededelingen te willen doen over het incident. "Ik wil verder geen mededelingen doen omdat dit een privé-aangelegenheid is", zo liet de acteur vorige week weten.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie