Ex Linda de Mol doet boekje open

AMSTERDAM - De breuk tussen Linda de Mol en haar partner Sander Vahle kwam voor de ex-man van de blonde presentatrice niet als een verrassing. "Ik geloof niet dat haar overvolle agenda de reden is dat ze uit elkaar zijn", zo vertelt Fred Reuter aan weekblad Story.

Volgens Reuter is De Mol een 'control freak' en zou dat haar en Vahle hebben opgebroken. "Linda wil altijd de touwtjes in handen hebben. Ze controleert alles." Reuter suggereert dat Vahle het wel eens spuugzat zou kunnen zijn dat De Mol alle controle over hun leven wil uitoefenen.

Droomplaatje

Hij voegt er aan toe dat zijn ex en haar partner wellicht het ideale gezin vormen, maar dat hij nooit in dat droomplaatje heeft geloofd. "Volgens mij is er al langer iets mis in hun relatie. Ik vond het ook altijd al raar dat ze nooit zijn getrouwd, terwijl ze wel kinderen hebben."

Reuter was vier jaar met De Mol getrouwd. Kort nadat de presentrice van hem scheidde, ontmoette ze Vahle. Zij kregen samen twee kinderen, Julian en Noa.

Vorige week maakte De Mol bekend dat zij en Vahle tijdelijk uit elkaar zijn. Vahle heeft de Gooise miljoenenvilla onlangs verlaten.

Affaire

Hoewel De Mol in een verklaring liet weten dat werkstress de reden is voor de breuk, doen allerhande geruchten de ronde. Zo suggereerde de Duitse krant Bild deze week dat De Mol een affaire heeft met Viggo Waas. De Mol ontkent dit met klem.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie