Lindsay Lohan moet opnieuw voorkomen (video)

AMSTERDAM - Lindsay Lohan moet opnieuw voorkomen. Een Amerikaanse rechter weigert de 21-jarige actrice te ontzien op basis van gebrek aan bewijs in de zaak waarin ze is aangeklaagd door de bestuurder van een busje.

Hij reed in op de Mercedes van Lindsay toen hij een bocht maakte die niet was toegestaan. Hij eist desondanks een schadevergoeding van ruim 144 duizend euro. In april komt de zaak voor.

Alcohol

De bestuurder van het busje raakte door het ongeluk bewusteloos, zegt zijn advocaat. Lindsay en haar passagier liepen slechts wat lichte verwondingen op. De roodharige actrice zou onder invloed van alcohol op de vlucht zijn geweest voor paparazzi. Haar advocaat zegt dat er geen enkel bewijs is dat zijn cliënte had gedronken.

Vorige maand gaf Lindsay toe dat ze een andere keer onder invloed van verdovende middelen achter het stuur was gekropen. Ze werd veroordeeld en moest 24 uur in de cel zitten. Ook kreeg ze een werkstraf opgelegd en moest ze zich laten behandelen voor haar drugs- en alcoholverslaving. Tot op heden verblijft ze in een ontwenningskliniek.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie