Linda de Mol ontkent affaire met Viggo Waas

AMSTERDAM - Linda de Mol heeft geen affaire met Viggo Waas. Dat vertelde zij dinsdag in het SBS-programma Shownieuws. Ze reageerde daarmee op een artikel dat dinsdag in de Duitse krant Bild verscheen.

Hierin werd gesuggereerd dat de relatie van de presentatrice op de klippen zou zijn gelopen door een relatie met Waas.

"Het verhaal klopt van geen kant", vertelde De Mol. "Ik heb geen verhouding en dat is al helemaal niet de reden van de breuk tussen Sander en mij."

Kwetsend

"Ik vind het ook bijzonder kwetsend voor mijn gezin en dat van Viggo." De 43-jarige presentatrice en actrice geeft toe dat ze graag flirt, maar ze heeft zeker geen affaire.

"Ik moet er niet aan denken", zegt ze. "Ik zit middenin een pijnlijke periode en ik vind het moeilijk dat heel Nederland zich ermee bemoeit." Ook vind ze het lastig dat iedereen haar als oorzaak van de breuk aanwijst.

Lucht

De vermeende verhouding tussen De Mol en Waas komt niet helemaal uit de lucht vallen. De twee kennen elkaar al jaren.

Zo speelde Waas een rol in de politieserie Spangen, waarin De Mol een hoofdrol had. Ook is de 45-jarige acteur columnist in Linda, het maandblad van de presentatrice.

Rust

Vorige week werd bekend dat Linda de Mol en Sander Vahle na twaalf jaar een punt hebben gezet achter hun relatie. Het stel heeft twee kinderen, Julian (10) en Noa (7).

Linda vraagt iedereen om haar, Sander en de kinderen met rust te laten. "We zijn ontzettend verdrietig en we hopen dat alles nog goed komt."

Tip de redactie