Kindje welkom bij Bridget Maasland

AMSTERDAM - Bridget Maasland wil graag een baby met haar vriend Pepijn, maar ze denkt wel dat het nog even op zich laat wachten. "Als het toch gebeurt, is het ontzettend welkom en krijgt het een warm nest", vertelt de 32-jarige presentatrice deze week in Televizier.

Maasland geeft toe dat ze nooit veel plant in haar leven. "Het kan dus best dat ik over een tijdje zeg: laten we het in ieder geval proberen, maar dan kan het zomaar nog twee jaar duren", zegt ze.

"Voorlopig zijn we heel blij met ons huidige kindje, mijn productiemaatschappij Haagse Bluf, waar Pepijn sinds oktober ook werkt."

Botsen

Pepijn en Bridget, die al zeven jaar een stelletje zijn, gaan op het werk gemakkelijker met elkaar om dan in hun privéleven. "Pepijn is ram en ik ben schorpioen, dat kan behoorlijk botsen", legt de blondine uit.

"Om de meest lullige dingen voeren we strijd. Daar leren we wel van, want dan denken we: waarom kunnen we het op het werk wel loslaten?"

Ruzie

De presentatrice, die momenteel met 'Hoe word ik een New Yorkse vrouw?' te zien is op RTL 5, gelooft niet dat er koppels bestaan die nooit ruzie maken. "Dan heb je geen goede relatie", zegt ze stellig. "Als je nooit onenigheid hebt, leer je niks van elkaar."

Bridget zit niet met smart te wachten op een huwelijksaanzoek van Pepijn. "Ik zou het niet erg vinden als hij het niet doet, maar ik zou het heel leuk vinden als hij me vraagt", vertelt ze.

"Het is toch geweldig als iemand van de daken schreeuwt: 'Ik kies volledig voor jou!', want dat is eigenlijk wat je dan doet."

Tip de redactie