David Letterman te gast bij Oprah

AMSTERDAM - David Letterman was de eerste gast van het 22e seizoen van The Oprah Winfrey Show. Het mag uitzonderlijk heten dat de talkshowkoning zich liet interviewen door de talkshowkoningin van Amerika, aangezien de twee jaren met elkaar in onmin leefden.

Op de vraag van Winfrey of hij een 'interviewfobie' heeft, zei Letterman dat als je een eigen talkshow hebt, je al genoeg kan praten over de dingen die je aan het hart gaan. Toch wist Oprah ook nu haar gast zover te krijgen openhartig te spreken over zijn persoonlijk leven. Vol liefde en ontroering sprak Letterman over zijn 3-jarige zoontje Harry.

Bekoeld

Twee keer was Oprah te gast in de Late Show with David Letterman, tot ze weigerde nog langer te komen. De grappen van Letterman bezorgden haar een ongemakkelijk gevoel, liet ze weten, waarna de relatie tussen de twee bekoelde. Dat het nu weer helemaal koek en ei is, bewees Oprah door de foto van haar en Letterman die ze in haar kantoor heeft hangen.

Tien redenen

Letterman haalde op zijn beurt een briefje uit zijn zak, met daarop tien reden waarom je wel van Oprah moet houden. Zo ruikt ze lekker, mag hij op haar bank slapen als hij in Chicago is en zou niemand zonder haar ooit van Dr. Phil hebben gehoord.

Tip de redactie