Britney toont opnieuw haar edele delen

AMSTERDAM - Na haar desastreus verlopen optreden bij de MTV Awards is Britney Spears wederom het nachtleven van Las Vegas ingedoken. Daarbij liet de Amerikaanse popzangeres het niet na om opnieuw haar edele delen aan de paparazzi te tonen.

In een kort, zwart jurkje stapte ze maandagnacht uit een auto, waarbij haar kaalgeschoren vagina in detail te bewonderen was. Dat is onder meer te zien op de gossipsite Perezhilton.

Het 25-jarige feestbeest spreidde al twee keer eerder haar benen voor schietgrage fotografen. Begin dit jaar maakten fotografen vele kiekjes van haar intieme delen, toen ze een avondje op stap was met Paris Hilton. De stunt leverde haar veel kritiek op van artiesten als Bette Midler en Tori Amos.

MTV Video Music Awards

Sarah Silverman, die zondag de MTV Video Music Awards presenteerde, maakte nog een geslepen opmerking over de vaak sliploze Britney. "Heb je de kindjes van Britney gezien", riep ze uit. "Ze zijn de schattigste foutjes die ik ooit heb gezien. Ze zijn net zo schattig als de haarloze vagina waar ze uitkwamen."

Optreden

Het optreden waarmee Britney de muziekshow opende, heeft een ware mediahype veroorzaakt. Geen krant of televisieprogramma liet het optreden onbesproken. De zangeres werd alom te dik bevonden voor de krappe bikini waarin ze op het podium verscheen. Ook zou ze lomp hebben gedanst en regelmatig zijn vergeten te playbacken op haar nieuwe single 'Gimme more'.

Tip de redactie