Patty Brard wil traditionele bruiloft (video)

AMSTERDAM - Patty Brard wil dat haar vader haar weggeeft als ze trouwt met Antoine van der Vijver. Want het mag dan de vierde keer zijn dat ze in het huwelijksbootje stapt, het is de eerste keer dat ze droomt van een traditionele aanpak.

"Het is de zoveelste keer dat ik trouw", zegt de 52-jarige diva in De Telegraaf. "Maar nu wil ik het echt voelen. Want mijn liefde voor Antoine blijft."

De eerste man aan wie Patty haar jawoord gaf was presentator Ron Brandsteder. Daarna trouwde ze met de Italiaan Carlo Nasi, met wie ze dochter Priscilla kreeg. Muzikant René Muthert volgde, waarvan de ondergang van het huwelijk te zien was in de realitysoap over Patty.

Lieve Patty

Volgens Brard zijn zij en Van der Vijver echt voor elkaar bestemd. "Antoine ziet behalve die drukke, wilde vrouw ook de kleine, lieve Patty."

Verzoening

Wanneer het huwelijk plaatsvindt, is voor haar een verrassing. Want Antoine is degene die de touwtjes in handen heeft. De diva vermoedt dat hij een verzoening tussen zijn aanstaande en haar dochter beraamt, met wie ze al een jaar niet gepraat heeft, maar waarvan ze vurig hoopt dat het weer goed komt. "Dat zou wel heel lief van hem zijn."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie