Lindsay Lohan knuffelt met vader

AMSTERDAM - Lindsay Lohan is weer dikke vriendjes met haar vader Michael. Het drugsverslaafde sterretje omhelsde zondag haar pa, zo is te zien op foto's van TMZ. Met een stralende glimlach op haar gezicht liet ze zich door hem kussen.

De twee hadden jarenlang slechts sporadisch contact met elkaar, onder meer omdat Michael lange tijd in de gevangenis zat.

Paparazzi

Gewillig poseerde de 21-jarige actrice voor de aanwezige paparazzi, terwijl ze een uitje maakte in Utah, waar ze al geruime tijd in een afkickkliniek verblijft. In een stadspark plukten vader en dochter enkele rozen, terwijl ze de fotografen toelachten, zo is op de kiekjes te zien. Onlangs werd al bekend dat Michael eindelijk zijn dochter zou bezoeken.

Lindsay zag haar vader nauwelijks nog nadat haar moeder Dina wegging bij Michael. Dina, Lindsay en haar broertje en zusje gingen jarenlang gebukt onder het gewelddadige gedrag en het alcoholmisbruik van Michael. Hij zat tot begin dit jaar een straf uit van twintig maanden wegens mishandeling en rijden onder invloed.

Dronken

Ook Lindsay kruipt regelmatig met een slok op achter het stuur. Eind vorige maand werd ze veroordeeld tot een celstraf van 24 uur, omdat ze voor de tweede maal in korte tijd dronken achter het stuur zat. Bovendien trof de politie beide keren cocaïne aan in haar auto.

Tijdens zijn gevangenisstraf lijkt Michael zijn leven te hebben gebeterd. Hij is een devoot christen geworden en drinkt geen alcohol meer. Hij liet zich herhaaldelijk negatief uit over zijn ex-vrouw en het milieu waarin Lindsay verkeert.

Tip de redactie