Rob de Nijs praat over foto's huis ex

HILVERSUM - Rob de Nijs en zijn vriendin Henriëtte Koetschruiter praten dinsdag in RTL Boulevard over de kwestie rond de foto's van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk.

De zanger maakte de beelden en zijn vriendin zou ze hebben doorgespeeld aan een tv-presentator, die de plaatjes in het weekblad Privé liet publiceren.

Het stel wil nu volledig open kaart spelen, meldt RTL4, de zender die het tv-programma op de buis brengt. Ze vertellen hoe de situatie is ontstaan, wie waaraan schuldig is, hoe Robs relatie met Belinda stuk liep en de gevolgen daarvan en hoe Yoshi, de autistische zoon van Rob en Belinda, onderwerp is geworden in de strijd.

Kort geding

Meuldijk won begin juni een kort geding tegen Privé, waarna het blad de naam van de fotograaf van de gepubliceerde interieurfoto's bekend moest maken. Dat bleek haar ex te zijn.

Later kwam naar voren dat de beelden via een kennis van de geliefde van De Nijs in de openbaarheid waren gekomen. Dat was volgens de zanger nooit de bedoeling geweest. Hij had alleen willen vastleggen onder welke omstandigheden zijn zoon leefde.

Rotzooi

"Wat mij ook opviel, en dat heb ik meerdere malen tegen Belinda gezegd, was dat het huis een rotzooi werd", aldus De Nijs in het tv-gesprek. "En dat de honden overal scheten. In de kelder, waar Yoshi, als hij bij zijn computerruimte wilde komen, op blote voeten doorheen moest.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie