Kanye West opnieuw woest op MTV

AMSTERDAM - Kanye West is zondag op de MTV Video Music Awards opnieuw in woede uitgebarsten. De 30-jarige rapper was genomineerd in vijf categorieën, waaronder die voor 'mannelijke artiest van het jaar', maar hij ging met lege handen naar huis.

Zijn verbolgenheid daarover stak hij niet onder stoelen of banken. "Dat is het tweede achtereenvolgende jaar man, geef een zwarte toch eens een kans", viel hij uit tegen een journalist.

West, die bekend staat om zijn arrogante houding, bestormde vorig jaar het podium toen bleek dat zijn clip van 'Touch the sky' geen prijs in de wacht had gesleept. Hij stak een tirade af waarin hij stelde dat MTV niet geloofwaardig is als zijn clip niet als beste wordt bestempeld.

Druppel

Dat hij nu weer niets heeft gewonnen, is voor hem dan ook de druppel. Hij heeft laten weten nooit meer naar een awardshow van MTV te komen.

Dinsdag verschijnt het nieuwe album van West, 'Graduation'. Op 19 november is de rapper in Nederland. Dan geeft hij een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie