HILVERSUM - De nieuwe clip van zanger Robbie Williams is vanaf komend weekeinde in twee verschillende versies op muziekzender MTV te zien. Dat heeft de zender donderdag bekendgemaakt.

De omroep waarschuwt kijkers dat het filmpje zeer schokkende beelden bevat. De clip van het nummer 'Come Undone' kent een gekuiste versie die MTV voor tien uur 's avonds zal vertonen en een ongecensureerde die na tienen is te zien.

In de clip blikt Williams terug op een ruig feestje vol met seks, drugs en drank. In de ongecensureerde versie zijn onder meer trippende, hallucinerende en kotsende mensen te zien. Ook vindt er een flinke knokpartij plaats en is de zanger te zien in een tamelijk expliciet triootje met twee vrouwen.

'Come Undone' is het tweede nummer van het album Escapology. De clip gaat vrijdag in première in het programma MTV Live. Het is niet de eerste van de zanger die opzien baart. In de video van het nummer 'Rock DJ' stripte Williams zichzelf letterlijk tot op het bot. Aan het eind gooide hij zijn eigen vlees naar een aantal wulpse vrouwen.