AMSTERDAM - Het zijn turbulente tijden voor Britney Spears. Volgens verschillende Amerikaanse media wordt de 26-jarige zangeres beschuldigd van kindermishandeling en kan ze binnenkort een bezoekje van de Kinderbescherming verwachten.

Volgens anonieme bronnen zou de beschuldiging te maken hebben met het feit dat Spears haar twee zoontjes niet goed verzorgt. De twee jongetjes zouden er onder meer slechte slaap- en eetgewoonten op na houden.

Spears is momenteel in een verhitte strijd verwikkeld met haar ex-man Kevin Federline. De twee vechten om de volledige voogdij over Sean Preston en Jayden James.

Voogdij

Aanvankelijk wilden Federline en Spears de kinderen samen opvoeden, maar Federline is inmiddels van gedachten veranderd. Hij stelt dat Spears een slechte moeder is en probeert nu de volledige voogdij te krijgen. Het veelbesproken koppel ging vorig jaar na een huwelijk van twee jaar uit elkaar.

Sinds de breuk is Spears continu in het nieuws geweest vanwege haar vreemde gedrag. Zo liet ze haar hoofd kaalscheren, sloeg ze met een paraplu in op een auto en toonde ze meerdere malen haar edele delen.