AMSTERDAM - Natasja Froger is wel eens vreemdgegaan. In het tijdschrift Linda vertelt de 42-jarige presentatrice en vrouw van zanger René Froger openhartig over de huwelijkscrisis waar zij en René ooit in belandden.

Ook vertelt Natasja over 'een andere man', die uiteindelijk niet haar prins op het witte paard bleek te zijn. "Maar goed, daar moest ik wel eerst zelf achterkomen."

Waar de media er destijds gemakshalve van uitgingen dat René de aanstichter was van de crisis, vertelt Natasja nu dat juist zij er schuldig aan was.

Zo'n tien jaar geleden, vlak na de geboorte van haar tweede kindje, had ze het gehad met 'de zanger' René en wilde ze alleen nog maar 'de mens', vertelt de blondine.

Zeikwijf

Ze werd boos als hij na een lange nacht optredens 's ochtends in bed bleef liggen en had geen begrip voor de veranderingen in zijn leven toen hij een grote ster werd. "En dan had hij thuis ook nog eens een zeikwijf, dat hem alleen maar de wind van voren gaf."

Nekhernia

Midden in de crisis belandde Natasja ineens met een nekhernia in het ziekenhuis. "Drie weken lang heeft René iedere nacht aan mijn bed gezeten. We hebben gepraat en gepraat. Hij heeft brieven geschreven, tientallen. Vellen vol. We hebben het aangedurfd om naar onze eigen rol te kijken en onder ogen te zien waarom het mis was gegaan."

Natasja is volgens zichzelf 'een enorme stijfkop', waar René 'een straatvechter' is. "Hij is altijd in ons gezin blijven geloven."

Liedje

Toen hij zijn vrouw vervolgens vanuit de tuin hun liedje 'If it takes forever- I will wait for you' toezong, kon ze René niet langer weerstaan. "We zijn opnieuw begonnen."

Succes

Sindsdien gaat het de familie Froger voor de wind. De 46-jarige René heeft zowel solo als met De Toppers succes en Natasja presenteert voor SBS 6 het programma Hart in Aktie. Daar moet René af en toe nog wel aan wennen.

"Logisch", vindt zijn vrouw. "Ik heb hem negentien jaar gedragen en nu moet hij ineens een hoop dingen zelf doen."