AMSTERDAM - De dames van het Belgische zangtrio K3 zijn nog lang niet klaar om te stoppen. "Wat mij betreft gaan we nog zeker veertig jaar door met K3", zegt de roodharige Karen in het Belgische boulevardblad Dag Allemaal.

Hiermee worden geruchten dat de meiden eind volgend jaar een punt achter K3 zouden zetten de kop ingedrukt.

Heerlijk

Karen, Kathleen en Kristel vinden het na negen jaar nog steeds heerlijk om met zijn drieën Vlaamse en Nederlandse kinderen te vermaken. Als een van de drie er echter geen zin meer in heeft, valt het doek voor de groep.

"Het is wij drieën of niks", zegt Kristel. "Ik zou me niet kunnen voorstellen dat K3 voortbestaat met een andere rosse, blonde of zwarte."

Leeftijd

Vooralsnog is daar nog geen sprake van, ook al zijn de dames allang geen meisjes meer. "Er zijn pakjes uit onze beginperiode die ik niet meer zou durven dragen. Optreden met mijn buik bloot, daar pas ik voor", bekent de donkerharige Kristel.

"Je leeftijd negeren en krampachtig proberen er jong en sexy uit te zien, is belachelijk", vindt Karen. Ook de blonde Kathleen ziet optreden in een bikini niet meer zitten.

Irene Moors

Half oktober komt de nieuwe cd van K3 uit. De opnamen van de derde K3-film, 'K3 en de kattenprins', zijn in volle gang. Irene Moors en Terence Schreurs maken hun opwachting in de film als bazige kokkin en fee Fiorella.

'K3 en de kattenprins' gaat over een knappe prins die vervloekt is door de gemene kattenkoningin. Als de prins voor twaalf uur 's nachts zijn ware liefde niet kust, dan verandert hij voorgoed in een kat.

Dan schiet de fee Fiorella de prins te hulp. Zij denkt dat een van de dames van K3, Karen, Kristel of Kathleen, misschien wel de ware is voor de prins en de vloek kan opheffen. De film draait vanaf 19 december in de bioscoop.