Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: waarom Maxima stralend het spreekuur van de gynaecoloog verliet, Patty en Patricia geen spaan van elkaar heel laten, René en Natasja Froger helemaal de plank misslaan. Lees mee in de bladen van deze week.

Mol in hospitaal

Privé probeert de moed er in te houden met een positief bericht over her koningshuis. Je moet toch wat als meest koningsgezinde roddelblad, nietwaar. Ze beweren dat Maxima drie keer kort achter elkaar een gynaecoloog heeft bezocht. En met een stralend gezicht weer naar buiten kwam. Dat betekent: goed nieuws. Privé weet zelfs te melden dat ze vorige week bloed heeft laten afnemen en deze week een afspraak had bij een radioloog. Dat kan maar 1 ding betekenen: een echo. En dat doe je meestal als je in verwachting bent. Helaas, treurt het blad ongeduldig,'Het zal nog weken duren voordat de zwangerschap officieel wordt bevestigd door de RVD'. Wat ons zorgen baart is de precieze informatie die de Privé kan melden over het doen en laten van de prinses. Er moet een 'mol' zitten in het ziekenhuis die verklikt op welke afdelingen de prinses is geweest. Of hangen de lambrizeringen in het hospitaal vol met microfoontjes en verborgen camera's?

Oorlogsdreiging

Koren op de molen van de bladen: zowel Patty als Patricia zijn op de tv met hun reality-soap. Privé kopt op de cover 'TV diva's vliegen elkaar in de nep-haren'. Snel bladeren... en ja, daar zijn ze. Op een gemonteerde foto, waardoor het net lijkt of ze gezellig samen poseren. Terwijl het volgens de bladen 'oorlogsdreiging' is tussen de twee. Zelf hebben we helaas Patty's Posse nog niet gezien, maar het schijnt er ruig aan toe te gaan. Schelden, ordinaire uitspraken, veel drank, het kan niet platvloers genoeg. Terwijl Patricia nog de glamourlady probeert uit te hangen, is Patty een Amsterdamse volksvrouw van drie hoog achter. En natuurlijk kijken de dames naar elkaars programma, ook al beweren ze bij hoog en laag dat niet te doen. Patricia verscheen in een knaljurk op een feest precies op het moment Patty's eerste uitzending plaatsvond. En Patty kraakt Patricia's show van alle kanten af. Maar om nou te zeggen dat ze elkaar in de nep-haren vliegen, nou nee. Nog niet, helaas.

Tuttebellende Nicht

Patty Brard liet zich in haar tv-show bijzonder onaardig uit over tv-collega Albert Verlinde. 'Een vette volgevreten pisnicht' noemde ze hem. Kan het ongenuanceerder en platter? Dat kun je toch niet maken, dat soort termen. Maar 'La Brard' vindt blijkbaar van wel. Waarom ze het vindt, wordt niet duidelijk uit het stuk in Party. Wie ook nog iets heeft te zeggen over Verlinde, is collega-nicht Gordon in de Story. Ook hij is kwaad op de presentator van RTL Boulevard. Verlinde zou beweerd hebben dat Gordon uit wraak niet een bepaald songfestival-liedje zou draaien. (Gordon deed zelf mee en verloor). Het gerucht werd niet gecheked en kwam op tv. 'Keiharde leugens' vindt Gordon, 'Ik vind het gewoon geen leuk liedje'. Verlinde zou publiekelijk zijn leugen moeten terugnemen. 'Typisch nichten onderling' verzucht Gordon 'Ze gunnen elkaar onderling het licht niet in de ogen'. De heren zijn trouwens lekker aan het tuttebellen. Gordon stuurde Verlinde een SMS'je waarin hij zich afvroeg waar hij mee bezig was. En nu beweert Verlinde dat Gordon hem telefonisch heeft bedreigd. Hopelijk krijgt dit relletje nog een vervolg…!

Niet koninklijk gekleed

Hoe krijg je het voor elkaar, vragen we ons af. We weten dat René Froger bevriend is met prins Willem Alexander. Die laatste mag namelijk altijd logeren in het appartement van Froger in Marbella. En voor wat, hoort wat. Zou het daardoor komen dat René en Natasja nu opeens zijn gesignaleerd op het jaarlijkse debutantenbal in Den Haag? Dat is een voornamelijk adellijke aangelegenheid waar keurige tieners in rokkostuum en witte baljapon zich presenteren aan de buitenwereld. Ons kent ons allemaal en alleen toegankelijk voor nette mensen. Tenminste dat was altijd zo. Maar er lopen altijd wel wat verdwaalde nouveau-riches rond (als je 'havenbaron' bent, ben je toch ook van adel?) en nu dus ook de Frogertjes. Ze hebben hun best gedaan, dat moet gezegd. Maar zoals René er bij staat in zijn rokkostuum, dat klopt gewoon niet. Die schoenen met opvallende gespen, dat hoofd van hem…nee. En Natasja heeft een beeldige japon laten maken, met een sleepje en een bijzondere kraag. Maar als we het fotootje beter bekijken, gaat ook hier iets fout. Want nadere inspectie toont aan dat Natasja's borsten bijna helemaal uit haar jurk rollen. Er zit een decolleté in tot aan haar navel, héél ordinair. Kan nou niemand die mensen vertellen dat ze beter gewoon in hun 'campingsmoking' thuis op het wit lederen bankstel moeten blijven zitten?