Ouders Lindsay Lohan begraven strijdbijl

AMSTERDAM - De ouders van actrice Lindsay Lohan hebben eindelijk een akkoord bereikt in hun slepende echtscheidingszaak. Daarin speelden Michael en Dina Lohan de afgelopen jaren hard tegen hard om de voogdij over hun kinderen.

Mogelijk was ook het vermogen van hun succesvolle dochter onderdeel van de strijd. Lindsay acteerde als kind al enkele miljoenen bij elkaar.

De Lohans kwamen in 2005 al bijna tot een akkoord, maar dat ging op het laatste moment niet door toen Michael werd veroordeeld tot een celstraf, onder meer wegens rijden onder invloed. Sinds zijn vrijlating in maart is hij weer vol de strijd aangegaan met zijn vrouw in de rechtszaal.

Alimentatie

Zo stelde hij als voorwaarde voor de scheiding dat Dina hem alimentatie betaalt.

Het is niet bekend onder welke voorwaarden de twee nu uit elkaar gaan. Wel is bekendgemaakt dat Dina de voogdij krijgt over de twee jongste kinderen, Aliana (13) en Dakota (10). Over de 21-jarige Lindsay en haar 19-jarige broertje Michael zijn geen afspraken gemaakt, omdat ze volwassen zijn.

Drugsbezit

Lindsay Lohan werd dit jaar tot drie keer toe opgenomen in een ontwenningskliniek. Volgende week moet ze voorkomen wegens rijden onder invloed en drugsbezit.

Haar moeder liet aan onlangs weten dat het 'fantastisch' gaat met haar oudste dochter.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie