Britney poseert halfnaakt voor blad (video)

AMSTERDAM - Voor het Amerikaanse blad Allure ging Britney Spears onlangs uit de kleren. In niet meer dan een strakke heupbroek en een donkere pruik prijkt ze op de cover van het septembernummer.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/4502

Zo gewillig als de zangeres uit de kleren ging voor de fotograaf, zo moeizaam verliep het afnemen van het geplande interview voor het maandblad.

Al toen de 25-jarige Britney in de studio arriveerde om te worden opgemaakt, trok ze haar topje en beha uit en zette ze haar pruik af. "Terwijl daar helemaal geen aanleiding voor was", schrijft Linda Wells, de hoofdredactrice van Allure, in een voorwoord van het damesblad. "Ze was heel vriendelijk en werkte goed mee."

Gemiste afspraken

Toen het echter aankwam op het interview, verdween dat coöperatieve gedrag met de noorderzon. De voormalige popprinses miste vier afspraken met de journaliste die haar aan de tand zou voelen.

Op een gegeven moment belde het feestbeest op met de mededeling dat ze niet kon komen wegens de opnamen van haar nieuwe album. "De paparazzi vonden haar enkele uren later in een schoonheidssalon, waar ze een manicure onderging", stelt Wells.

Rolmodel

Omdat het interview uiteindelijk nooit plaatsvond, schreef de hoofdredactrice zelf een essay over de hele ervaring. Wells ziet de toekomst van Britney weinig rooskleurig in. "Britney heeft al lang geleden haar status als rolmodel verloren", schrijft ze. "Haar droom van een comeback wordt een steeds kleiner stipje aan de horizon."

Tip de redactie