Gwen Stefani wil tweede kindje

AMSTERDAM - Gwen Stefani wil graag meer kinderen. "Ik kan niet wachten om weer zwanger te worden", zegt ze in het septembernummer van het Amerikaanse blad InStyle. "Het is zo leuk en romantisch." De zangeres beviel vorig jaar mei van een jongetje, Kingston genaamd.

De 37-jarige Stefani neemt haar toekomstige kindjes liever niet mee op toer, zoals ze momenteel doet met Kingston. "Ik ga van de toerbus naar mijn hotelkamer naar de concerthal, allemaal met mijn baby op mijn arm", vertelt ze.

Ook wil ze een nieuwe cd maken met No Doubt, voordat ze weer zwanger wordt. De skaband, waarvan Stefani de zangeres is, staat sinds 2004 op non-actief. In dat jaar bracht de blondine haar eerste soloalbum 'Love. Angel. Music. Baby.' uit. Vorig jaar volgde de tweede cd 'The sweet escape'.

Muziekliefhebber

Kingston is inmiddels hard op weg net zo'n muziekliefhebber te worden als zijn moeder. "Hij begint muziek leuk te vinden", legt ze uit. "Hij beweegt met zijn hoofd op de melodie. Ik houd zoveel van hem, hij is het beste dat me ooit is overkomen."

Stefani trouwde in 2002 met de rockmuzikant Gavin Rossdale, de voormalige zanger van de band Bush.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie