Bold-ster wil een fiets zijn (video)

AMSTERDAM - Winsor Harmon blijkt niet vies te zijn van Nederlandse vrouwen. "De vrouwen hier zijn waanzinnig lekker. Het zijn lange schoonheden", vertelt de 'The bold and the beautiful'-acteur. "Gisteren ben ik aan een tafeltje gaan zitten om te kijken hoe ze langsfietsen. Ik zou graag een weekje een fiets zijn."

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/4500

Winsor en zijn 30-jarige Bold-collega Ashley Jones waren deze week in Nederland voor de promotie van het programma. Niet alleen Nederlandse vrouwen doen het hart van de blonde adonis sneller kloppen.

"Ik heb een romance gehad met zo ongeveer elk meisje uit het programma. Als je mijn kleedkamer inkomt, kan je de streepjes op de muur tellen", grapt hij. "Mijn vrouw ziet dit toch niet, dus ik kan het vertellen."

Chemie

En ook nu laat de 43-jarige acteur, die al twaalf jaar in de serie speelt, zijn gevoel op de set de vrije loop. "Chemie is chemie, en hoe meer chemie er is hoe beter. Toen ik werkte met Kelly, die Brooke speelt in de serie, was er zeker sprake van aantrekkingskracht. Nu werk ik veel met Jennifer Gareis, die Donna Logan speelt, en ja, ik voel me tot haar aangetrokken. Maar ik zou er nooit iets mee doen."

'The Bold and the Beautiful', in Nederland elke werkdag te zien op SBS 6, is de best bekeken soap ter wereld. Dagelijks volgen ongeveer 450 miljoen kijkers de verwikkelingen rond de families Forrester en Spectra.

Tip de redactie