Vriendin Marilyn Manson vindt gesnurk 'schattig'

AMSTERDAM - Evan Rachel Wood stoort zich niet aan haar luid snurkende vriend Marilyn Manson. "Hij snurkt harder dan wie ik ook ken", zegt de 19-jarige actrice in het septembernummer van GQ Magazine.

Maar vervelend vindt ze dat niet. "Ik vind het zo ontzettend schattig. Het is als een slaapliedje voor me."

De jonge blondine, die bekend werd door haar hoofdrol in de dramafilm 'Thirteen', is sinds begin dit jaar samen met de 38-jarige schockrocker. Naar verluidt speelde ze een rol in het stuklopen van het huwelijk van Manson en Dita von Teese.

Ze voelt zich helemaal bij hem op haar gemak. "Voor het eerst ben ik met iemand samen bij wie ik mezelf kan laten gaan zonder me zorgen te maken dat ik word veroordeeld."

Luchtbuks

Zoals het Marilyn betaamt, was hun eerste afspraakje niet bepaald doorsnee. "Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, nam hij me mee het dak op," vertelt Wood, "om met een luchtbuks te schieten, op niets." Mansons aparte hobby's zijn voor de actrice geen bezwaar. "Mensen zouden verbaasd zijn als ze zien wat voor gezonde, liefhebbende relatie we hebben."

Plas bloed

De verhouding van de sterren kwam onlangs in het nieuws door de nieuwste clip van Manson. In de video van het nummer 'Heart shaped glasses' rollen Wood en Manson al vrijend en zoenend door een plas bloed. "Voor mij was dat één van de meest romantische momenten in mijn hele leven", blikt Wood terug.

De bloederige vertoning heeft voor de actrice een symbolische lading. "Zelfs als je omringd bent door vreselijke dingen, als je letterlijk bent gevangen in een bloederige regenstorm, zie je uiteindelijk dat het slechts gaat om twee mensen die elkaar in de armen sluiten."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie