Filmrol voor volkszanger Grad Damen

AMSTERDAM - Na Peter Beense, Sugar Lee Hooper en Chiel Montagne heeft nu ook volkszanger Grad Damen een rol bemachtigd in de speelfilm 'I love Dries'. De zanger speelt in de film net als presentator Montagne de rol van een provinciale politieagent.

"De rol is mij op het lijf geschreven", zegt Damen. Het is de eerste keer dat de jonge zanger op het witte doek verschijnt.

De 24-jarige volkszanger, die bekend werd door hits als 'Heb ik jou niet eens gekust' en 'Alisha', werkt naast zijn nieuwe filmuitdaging aan een nieuw album. Emile Hartkamp, producer en tekstschrijver van Marianne Weber, Frans Bauer en Jannes, schreef een aantal stukken voor de nieuwe cd. Het is nog niet bekend wanneer het album uitkomt.

Kilootjes

Ook wordt gewerkt aan een nieuwe look. Net als zijn collega Frans Bauer wil Grad wat kilootjes kwijt. "Ik heb een mountainbike gekocht en fiets me elke dag in het zweet, want afvallen is mijn nieuwe voornemen", schrijft Grad op zijn website.

De film over Dries Roelvink waarin Grad een kleine rol speelt wordt geregisseerd door Tom Six en zijn zus Ilona. Eind februari gaat de film in Amsterdam in première.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie