'Amy Winehouse laat zich opnemen in kliniek' (video)

AMSTERDAM - Amy Winehouse heeft zich uiteindelijk toch laten opnemen in een ontwenningskliniek. De zangeres is samen met haar man Blake Fielder-Civil afgevlogen naar Amerika om te worden behandeld. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror dinsdag.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/4333 De 23-jarige zangeres werd woensdag onwel door een overdosis drugs.

Volgens een anonieme bron besloot Winehouse hulp te zoeken nadat haar vader en schoonvader elkaar in de haren vlogen. "Op dat moment besefte ze dat alle drank en drugs voor iedereen gigantische problemen veroorzaken", stelt de bron. Winehouse en haar man zouden toen beiden hun drugsproblemen hebben opgebiecht aan hun ouders.

Heroïne

Volgens verschillende berichten werd Winehouse, die bekend is van de megahit 'Rehab', woensdag onwel door een combinatie van heroïne, xtc, cocaïne, ketamine en drank. De heroïne zou ze echter niet hebben geïnjecteerd, maar gerookt.

"Op een gegeven moment trokken Amy en Blake hun kleren uit om aan de moeder van Blake te laten zien dat ze geen naalden hadden gebruikt", weet de bron.

Kliniek

Winehouse en haar partner zouden nu al enkele dagen in de kliniek verblijven, waarvan de naam en precieze locatie onbekend zijn. Het echtpaar zou een kamer delen en geen contact mogen hebben met de buitenwereld.

Rolling Stones

Maandag werd bekend dat de artieste twee concerten in het voorprogramma van de Rolling Stones in Duitsland van deze week heeft afgezegd. Een optreden op het Britse V Festival, dat dit weekeinde plaatsvindt, is vooralsnog niet afgeblazen.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie