The Bold-acteurs in Nederland

AMSTERDAM - De acteurs Winsor Harmon en Ashley Jones uit The Bold and the Beautiful zijn voor een bliksembezoek in Nederland. Slechts drie dagen zijn ze in Amsterdam, dus alle toeristische hoogtepunten moeten in rap tempo afgewerkt worden.

"We hebben in een coffeeshop gekeken. Uiteraard alleen vanuit educatief en cultureel oogpunt", zegt Jones dinsdag lachend.

Harmon (44) vertolkt al bijna twaalf jaar de rol van Thorne Forrester in de succesvolle Amerikaanse soap, in Nederland te zien op SBS6.

Geweldig

"Ik hoop dat we binnenkort een verhaallijn krijgen die zich in Nederland afspeelt, ik vind het geweldig hier. Ik voel me helemaal thuis", zegt de acteur.

Hysterisch

Hij werd regelmatig herkend toen hij een wandeling door Amsterdam maakte. "Maar de mensen zijn hier zo relaxed in hun benadering. Ze zeggen: Hé Thorne, hoe gaat het met je? Niet zoals in Amerika, waar de fans vaak hysterisch reageren." Het aanbod van een bejaarde Nederlandse fan om even binnen koffie te komen drinken, sloeg hij toch vriendelijk af.

Ondanks dat heeft Harmon zich toch laten strikken voor een boottocht van een week met Amerikaanse fans. "Ik heb geen idee hoe ik me daartoe heb laten verleiden. Ik krijg er wel heel veel geld voor", lacht hij. "Als het nou met alleen Nederlandse fans was, had ik het wel gratis gedaan."

Herkend

Jones (30), sinds kort in Nederland te zien als Bridget Forrester, wordt hier nauwelijks herkend. "Ik speel nu ongeveer drie jaar in The Bold, maar Nederland loopt wat achter, dus hier ben ik pas net te zien."

Ze belooft dat de Nederlandse fans veel van haar te zien krijgen. "Ik ga heel veel heftige dingen meemaken. De komende tijd zullen jullie me veel zien met Nick (Jack Wagner), die eerder verliefd was op Brooke, mijn moeder."

Sascha Visser

In haar hotelkamer bladert Jones door een Nederlands tijdschrift dat haar recentelijk had geïnterviewd. "Daarom is iedereen zo aardig hier, jullie hebben niet van die nare roddelbladen zoals in bijvoorbeeld Engeland." Haar oog valt op een foto van ONM-acteur Sascha Visser. "Wie is hij? Hij is leuk!"

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie