'Vriendin Prins Harry verhuist naar Engeland'

AMSTERDAM - Chelsy Davy is van plan te verhuizen naar Engeland. De vriendin van de Britse prins Harry heeft zich volgens de Britse krant The Sun aangemeld voor de universiteit van Leeds.

De in Zimbabwe opgegroeide Chelsy rondde in december haar bachelorstudie economie af aan de universiteit van Kaapstad. Sindsdien reist ze de wereld rond met haar broer Shaun.

Chelsy zou nu Zuid-Afrika willen verlaten om dichter bij haar vriend te zijn. Volgens een bron van The Sun ziet ze wel een beetje op tegen de verhuizing. "Ze houdt helemaal niet van de regen en kou in Engeland. Liever zou ze in het warme Kaapstad blijven. Maar dit is de enige manier om haar relatie met Harry naar een ander niveau te tillen."

Geaccepteerd

De 21-jarige Chelsy en de 22-jarige Harry hebben ruim drie jaar een relatie. De blondine lijkt geaccepteerd te worden in de Britse koninklijke kringen.

Ze mocht vorig jaar mee op wintersport en was vorige maand als vriendin van Harry uitgenodigd op het herdenkingsconcert voor zijn overleden moeder prinses Diana. Chelsy zat toen naast haar geliefde en gaf hem voor het oog van de camera's een zoen.

Het is nog niet bekend of Chelsy is toegelaten op Leeds University.


De zoen

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie