AMSTERDAM - Angelina Jolie heeft de vrouwenliefde afgezworen, maar volgens een ex-vriendin van de actrice zal ze vroeg of laat weer door de knieën gaan voor iemand van haar eigen geslacht. "Ze houdt te veel van vrouwen", vertelt Jenny Shimizu in de Britse krant News of the World. "Het is als een drug en zij is verslaafd."

Volgens Shimizu is de 32-jarige Jolie een 'fantastische minnares'. Ze ontmoetten elkaar ruim elf jaar geleden op een filmset en de vonk sloeg meteen over.

Angelina was destijds 19 jaar en getrouwd met de Britse acteur Jonny Lee Miller. "Ik was verrast dat ik gevoelens had voor een vrouw die ik anders altijd alleen voor mannen had", vertelde Jolie in een interview. "Ik wilde haar aanraken en zoenen."

Verlegen

De 40-jarige Shimizu, die ook het bed met Madonna en Rebecca Loos zou hebben gedeeld, onthult dat zij Jolie heeft geleerd hoe ze een vrouw moet beminnen. "Ze was verlegen, maar ik moedigde haar aan."

Het Calvin Klein-model zou ook stripclubs bezocht hebben met haar tien jaar jongere vriendin. "Ik nam haar ook mee naar sm-clubs en dat vond ze geweldig", beweert Shimizu in de krant.

Brad Pitt

Momenteel is Jolie gelukkig met acteur Brad Pitt, die ze ontmoette op de set van 'Mr & Mrs. Smith'. Het Hollywoodkoppel heeft een biologische dochter van veertien maanden, Shiloh. Ook heeft het stel drie geadopteerde kinderen: Maddox (6), Pax (3) en Zahara (2).

Shimizu denkt dat Angelina niet trouw kan blijven aan haar partner. "Ze krijgt een kick van spanning en gevaar en niet van huisje, boompje, beestje met man en kinderen."