AMSTERDAM - De strijd tussen Britney Spears en haar moeder is verder opgelaaid. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Star is het zelfs zo ver gekomen dat de zangeres haar moeder Lynne er onlangs van beschuldigde met haar ex-man Kevin Federline naar bed te zijn geweest.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/4147 Britney is volledig de weg kwijt, zegt een bron. "Ze is heel verward en boos. Ze beschuldigde haar moeder ervan haar niet te steunen. Ze zei dat Lynne waarschijnlijk zelfs met Kevin naar bed was geweest, alleen om haar dochter te kwetsen."

Ontwenningskliniek

De 25-jarige Britney zou het gevoel hebben alleen te staan sinds ze in november brak met Federline. Ze was woedend op haar moeder omdat zij haar zou hebben gedwongen zich op te laten nemen in een ontwenningskliniek. Daar werd ze eerder dit jaar behandeld voor een alcoholverslaving na een veronderstelde postnatale depressie.

In de strijd om de voogdij om de kinderen zou de 29-jarige Kevin ook de steun hebben van de ruim twintig jaar oudere Lynne. Bij de scheiding werd afgesproken dat Kevin en Britney de voogdij over de jongetjes Sean Preston (bijna 2) en Jayden James (elf maanden) zouden delen, maar volgens het Amerikaanse tijdschrift People wil K-Fed nu toch de volledige voogdij. Hij zou bang zijn dat zijn ex de kinderen blootstelt aan 'onnodige risico's' en wil dat de rechter de voogdijregeling aanpast.