HILVERSUM - De winnaar van het televisieprogramma Lama Gezocht, Ad-Just Bouwman, neemt nog geen halfjaar na zijn aantreden bij het razend populaire team van improvisatieacteurs al weer afscheid van De Lama's. Ook cabaretier Jandino Asporaat verlaat De Lama's.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/4088 Het team van acteurs, bekend van het Televizierring-winnende tv-programma De Lama's, ging begin dit jaar op zoek naar een nieuw lid. Het publiek koos na een afvalrace in februari Ad-Just als winnaar.

"Door zijn eigen unieke stijl van improviseren viel hij op bij de jury en het publiek. In de afgelopen maanden bleek dat deze stijl niet aansluit bij de stijl van het programma'', aldus BNN over Ad-Just.

Jandino Asporaat

Jandino Asporaat sloot zich begin dit jaar aan bij De Lama's. Hij heeft besloten zich meer te gaan toeleggen op zijn eigen carrière als cabaretier.

De Lama's gaan verder als kwartet, met als vaste leden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge. Vanaf 14 september zijn De Lama's weer te zien bij BNN.