AMSTERDAM - Denise Richards mag dan ruzie hebben met Charlie Sheen, toch wil de actrice nog een kind van haar ex-man. Dat beweert Sheen in een interview met het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight.

"Er is een verzoek tot donatie geweest", stelt de acteur raadselachtig.

Sheen, die afgelopen week een verzoek tot een soepeler bezoekrecht voor zijn twee dochtertjes indiende bij de rechter, wil niet te diep op het opmerkelijke verzoek van zijn ex ingaan.

"Ik wil er verder niet te veel over in details treden, maar er is een document dat mijn verhaal bevestigt en dat bewaar ik voor in de rechtszaal."

Verzoek

Wel wil de 41-jarige Hots Shots-acteur kwijt dat geen haar op zijn hoofd eraan denkt om op het verzoek van Richards in te gaan. "Ik zou nog eerder zonder beschermende kleding op de maan gaan lopen."

Huwelijk

Sheen en Richards kregen twee dochtertjes tijdens hun driejarige huwelijk dat begin 2006 op de klippen liep, de 3-jarige Sam en de 2-jarige Lola.

Straatverbod

Na de breuk beschuldigde Richards haar ex van mishandeling, wat resulteerde in een tijdelijk straatverbod.

Inmiddels mag de acteur zijn dochters wel weer zien, maar hij vindt dat zijn bezoekjes aan te veel regels zijn gebonden. Via de rechter eist hij nu onder meer een extra bezoekweekend per maand en het recht om zijn eigen nanny uit te zoeken.