AMSTERDAM - Gary Barlow en Robbie Williams hebben elkaar in het geheim ontmoet in Los Angeles. Daar zouden de twee zangers, die elkaars bloed de afgelopen jaren wel konden drinken, een mogelijke reünie hebben beraamd met alle originele bandleden van Take That.

Vooralsnog schitterde Williams door afwezigheid bij de vorig jaar herenigde jongensband uit de jaren negentig.

Een insider vertelt aan de Britse krant The Daily Mirror dat de sfeer tussen de twee oud-rivalen erg goed was. Ze begroetten elkaar met een innige omhelzing en voerden een intiem gesprek.

Ruzie

Het is pas de tweede keer in elf jaar dat de mannen elkaar hebben ontmoet. Nadat Robbie de boyband in 1995 verliet, onder meer vanwege ruzie met Barlow, konden ze elkaar niet luchten of zien.

Naar verluidt wil Robbie weer met Take That samenwerken nu de groep een succesvolle comeback heeft gemaakt. Vorig jaar kwam het album 'Beautiful world' uit, waarvan de single 'Patience' meteen op één terechtkwam in de Britse hitlijsten.

Neerwaarts

Williams kwam juist in een neerwaartse spiraal terecht met zijn solocarrière. Met name het uitblijven van een doorbraak in de VS was voor hem een grote teleurstelling.

Nu Robbie en Gary de strijdbijl begraven hebben, bestaat de mogelijkheid dat Robbie al meedoet aan de herfsttournee van Take That, zo meldt The Mirror.

Dat zou betekenen dat hij ook bij het concert in Nederland is, op 1 november in Ahoy Rotterdam, waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn.