AMSTERDAM - Lindsay Lohan is opgedoken in New York. De actrice leek sinds haar arrestatie op 24 juli van de aardbodem verdwenen. Lohan verblijft momenteel in het huis van haar moeder Dina, zo meldt de New York Post.

Daar poogt ze uit het vizier van de media te blijven en tijd door te brengen met haar familie, onder wie haar oma, broertje en zusjes.

Afkickkliniek

Nadat het 21-jarige feestbeest voor de tweede keer was opgepakt voor rijden onder invloed, en ze opnieuw cocaïne bij zich bleek te dragen, zou Lohan zich opnieuw hebben laten opnemen in een afkickkliniek.

Volgens de New York Post is hier niets van waar. De jonge actrice, die onlangs zes weken onder behandeling was in een kliniek in Malibu, zou afwachten hoe de rechter over haar oordeelt. Op 24 augustus moet ze voorkomen.

Vader

Michael Lohan, de vader van de rossige socialite, is blij dat zijn dochter Los Angeles voorlopig achter zich heeft gelaten. "Lindsay moet zich ver houden van haar vrienden in L.A.", meent Lohan, die slechts sporadisch contact heeft met zijn kroost en ex-vrouw. "Als het klopt dat ze in New York is, hoop ik dat we elkaar kunnen ontmoeten. Ik zal haar op elke mogelijke wijze proberen te helpen."