AMSTERDAM - De bruidsjurk van Tori Spelling is per abuis op eBay beland. Dat heeft de actrice laten weten aan showbizzblogger Perez Hilton.

Een medewerkster van Spelling, die wel vaker spullen verkoopt in opdracht van de actrice, zou het met kant afgezette kledingstuk zonder haar medeweten via de veilingsite te koop hebben aangeboden.

De vrouw in kwestie nam per ongeluk enkele dozen mee uit het huis van de 34-jarige ex-soapie. "Zij heeft ook onze garageverkoop georganiseerd en nam alle dozen uit ons huis mee", zegt Spelling. "Ik had geen idee dat ze die spullen op het internet zette. Niet haar schuld, maar wel een gigantische flater."

Ingetrokken

De jurk werd gisteren via eBay aangeboden voor een startbedrag van 725 euro. Toen de aanbieding later die dag werd ingetrokken nadat Perez Hilton erover had geschreven, hadden zeven mensen een bod gedaan. De teller stond toen op 1830 euro. Ten tijde van haar eerste huwelijk in 2004, bestelde Spelling de jurk voor ruim 36 duizend euro bij het Amerikaanse modelabel Badgley Mischka.

Vorig jaar trouwde de actrice, die bekend werd door haar rol als Donna in Beverly Hills 90210, met de acteur Dean McDermott. Het koppel, dat een bed-and-breakfast uitbaat, laat zich sinds begin dit jaar door camera's volgen voor de realityshow Tori & Dean: Inn Love.