AMSTERDAM - Hans Kraaij jr. wilde eigenlijk geen kinderen meer. De 47-jarige presentator was van plan het bij zijn twee kinderen Melissa (21) en Levi (5) te houden.

Maar zijn 24 jaar jongere vrouw Sofie heeft hem nu van gedachten doen veranderen.

Beproevingen

"Als een baby voor Sofie de slagroom op de taart is, wie ben ik dan om haar tegen te houden", vraagt hij zich zaterdag af in De Telegraaf.

De beproevingen die het stel het afgelopen jaar heeft moeten doorstaan, hebben meegespeeld bij de gedachteverandering van Kraaij.

Herseninfarct

In september werd Sofie getroffen door een herseninfarct, waarna ze kampte met verlammingsverschijnselen. Inmiddels gaat het weer veel beter met de blondine.

"Het wachten is nu nog tot het gevoel terugkomt in de rechterzijde van mijn lichaam, maar dankzij het revalidatieprogramma heb ik geleerd om mijn lichaam te gebruiken als vroeger", vertelt ze.

Gezinsuitbreiding

Sofie wil eerst zo veel mogelijk herstellen voordat ze daadwerkelijk aan kinderen begint. "Het klopt dat we voorzichtig over gezinsuitbreiding nadenken", zegt ze.

"Maar laten we eerlijk zijn. Mijn gezondheid is nog niet optimaal. Ik wil eerst nog een stuk verder herstellen voordat we eventueel aan een volgende stap beginnen."