AMSTERDAM - De relatie van Brad Pitt en Angelina Jolie staat op losse schroeven. Dat beweren verschillende Amerikaanse media de afgelopen dagen. Het stel zou alleen bij elkaar blijven voor hun kinderen. Hoe serieus de berichten genomen moeten worden, is vooralsnog onduidelijk.

http://www1.nu.tv/home/video/show/3784 Over de aanleiding van de vermeende spanningen tussen de Hollywoodacteurs circuleren verschillende geruchten. Zo zou Angelina boos zijn op haar partner, omdat hij aandringt op een behandeling in een kliniek. Naar verluidt vindt Brad dat zijn partner te mager is en dat ze zichzelf onder handen moet laten nemen.

Pitt en Jolie, die elkaar twee jaar geleden ontmoetten op de set van 'Mr & Mrs Smith', waren altijd onafscheidelijk. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Intouch Weekly zou het stel zich nu realiseren dat ze te verschillend zijn om de relatie te laten slagen en worden ze steeds vaker zonder elkaar gezien.

Kinderen

Naar verluidt droomt de 43-jarige Brad van huisje, boompje, beestje met Angelina en de kinderen. Pitt en Angelina hebben een biologische dochter, Shiloh van veertien maanden. Ook heeft het stel drie geadopteerde kinderen: Maddox (6), Pax (3) en Zahara (2). De acteur zou graag in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin.

Vrije ziel

De 32-jarige Angelina zou liever met haar man en vier kinderen een nomadenbestaan leiden. Zij ziet zichzelf als een 'vrije ziel'. Brad zou er genoeg van hebben dat hij en de kinderen Angelina achterna moeten reizen.

Politiek

Ook de politieke voorkeuren van Pitt en Jolie zorgen voor spanningen in de relatie, zo wordt geschreven. Brad steunt Barack Obama, terwijl Angelina een John Edwards-fan is.

Glas wijn

Volgens Life & Style Weekly liep een discussie over de presidentsverkiezingen van volgend jaar zo uit de hand, dat Angelina een glas wijn in het gezicht van haar vriend gooide.

Een getuige van de ruzie vertelt dat Angelina haar Brad daarbij ook uitschold. "Brad noemde zijn vrouw daarop onvolwassen", vertelt de insider. "Hij zei dat hij walgde van het gedrag van Angelina."