AMSTERDAM - Melanie Brown lijkt het adagium 'de vijand van mijn vijand is mijn vriend' in de praktijk te brengen. De voormalige Spice Girl had donderdag een afspraakje met Nicole Murphy, de ex-vrouw van Eddie Murphy.

Dat meldt de Britse krant The Daily Mail vrijdag, die ook foto's publiceerde van het samenzijn.

Brown en Murphy werden gezien in een eettentje in Beverly Hills, waar ze samen lunchten. Zowel het vier maanden oude dochtertje van Brown, Angel, en het vijfjarige dochtertje van Murphy, Bella Zahra, waren aanwezig.

"Ze gingen heel vriendschappelijk met elkaar om", aldus een oogetuige. "Ze zaten helemaal in de hoek, zodat ze rustig konden praten."

Zwanger

Nicole Murphy was in totaal twaalf jaar getrouwd met Eddie Murphy. Vorig jaar april scheidde het stel. Kort daarna kreeg de acteur een relatie met Brown. Eddie Murphy dumpte Brown vlak nadat ze ontdekte dat ze zwanger was. Hij ontkende aanvankelijk de vader te zijn, maar onlangs bleek uit een dna-test dat hij het kind wel degelijk heeft verwekt.

Alimentatie

Woensdag maakte Brown in een persconferentie bekend alimentatie te eisen van de acteur. Daarnaast poogt ze voor de wet erkend te krijgen dat Murphy de vader is van haar dochter.