Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Arme Reinout Oerlemans; hij hield zich groot ondanks het verdriet om zijn baby, Maxima baalt goed van haar verhuizing en Gerard Joling heeft weer eens een media-stuntje bedacht. Hij 'coacht' Idols Jim. Irene van de Laar werd al kleffend betrapt met buikige nieuwe liefde en hopelijk escaleren de beschuldigingen tussen Georgina Verbaan en ex-Big Brother Kelly. De twee 'dames' betichten elkaar van telefonische terreur. Lees mee in de bladen van deze week.

Nestje bouwen

In Privé staat dat er een verwijdering merkbaar is tussen Willem Alexander en Maxima. Niet zozeer door de 'Prinses Margarita Crisis' waar alle andere bladen van reppen. Nee, de prinses wil nu eindelijk wel eens verhuizen. Haar toekomstige huis de villa De Horsten in Wassenaar, wordt eindeloos verbouwd. Alles loopt mis en de oplevering wordt steeds uitgesteld. Oorspronkelijk zou het huis in oktober 2002 klaar zijn, nu wordt het niet eerder dan april 2003. En Maxima verlangt zo naar een eigen plekje. Ze heeft al leuke meubeltjes geshopt en wil die maar wat graag in gebruik nemen. Volgens Privé blijkt Maxima voor de bouwvakkers en aannemers niet altijd even aardig te zijn. Ze is boos door alle vertragingen en behandelt de werklui nukkig en chagrijnig. Op zijn beurt wordt Willem Alexander dáár weer boos om. Volgens het blad is in ieder geval de laatste ruzie tussen die twee nog niet uitgevochten. Maar om het paar nu meteen met Charles en Diana te vergelijken, zoals ze doen, is wel wat overdreven.

Arme pappa

Het leek zo goed te gaan met de buik van Danielle Overgaag, vriendin van Reinout Oerlemans. De Idols-presentator zou over een kleine 3 maanden voor de tweede keer vader worden. Maar vorige week bleek dat de baby in de buik van zijn moeder was overleden. De moeder moest het kindje wel via een bevalling op de wereld zetten. Het bleek een zoontje te zijn, dat het paar Reinout Daniel noemde. Het kleine manneke werd in besloten kring gecremeerd, zo lazen we in de annonce in NRC Handelsblad. Drama natuurlijk, maar the show must go on. En zo kwam het dat Reinout een aflevering van Idols moest presenteren waarin Hind werd weggestemd. Tranen natuurlijk bij het meisje, en ook Reinout hield het niet meer droog. Alle bladen spreken unaniem lof uit voor de manier waarop hij zich opstelde. Privé laat kandidate Hind aan het woord. Het arme kind, helemaal bezig met haar eigen verdriet, wist van Reinouts drama en was bang hem ook aan het huilen te brengen. Vreemde situatie.

Gerard coacht

Nog even een Idols-dingetje. Want wat lezen we in Privé? 'Gerard Joling helpt Jim'. Nee, hè, hoe komt die ouwe schnabbelaar dáár nou weer terecht? "De zanger weet wat het is om een idool te zijn en wil de jonge zanger daarom zo veel mogelijk voorbereiden op wat komen gaat,' lezen we. Gerard ontmoette 'toevallig' de vader van Jim en wist zijn telefoonnummer te bemachtigen. Laat ons raden: dat is natuurlijk een ideale publiciteitsstunt voor de inmiddels uitgerangeerde zanger wiens carriere wel een oppeppertje kan gebruiken. Gerard poseert dan ook innig vergenoegd met Jim voor de foto. Slimme zet van Gerard.

Buikige geliefde

Het ziet er nooit lekker uit als twee mensen hevig zoenend worden gefotografeerd. Zo ook niet bij Irene van de Laar. Ze mag dan wel fotogeniek zijn en ex-model, met de tong van een ouwe vent in haar mond ziet ze er niet op haar best uit. Story en ook Weekend kiekten haar met haar nieuwe lover. Dat is een rijke onroerend goed magnaat. Met de nadruk op rijk. Dus wat zetten ze op de cover: V€rli€fd, met Eurotekens. Ha ha, humor op de redactie. Vriend René is overigens niet zo oud, 39 jaar (Irene 34), maar hij ziet er in zijn kanariegele bandplooibroek, buikje in geruit overhemd en behoorlijk wijkende haargrens niet bepaald uit als een Adonis. Het zal wel echte liefde zijn. René heeft een tweeling van 6 jaar en is net gescheiden, Irene heeft een dochtertje van 4 en is ook sinds een jaartje single. Kunnen ze gezellig samen gezinnetje spelen in zijn Blaricumse villa.

Gezellig bellen

'Gek word ik van dat mens' liet Georgina Verbaan weten. Ze had het over Kelly, ex BB-bewoner. Kelly zou Georgina op de gekste tijden op haar mobieltje bellen en lastigvallen. 'Laat Kelly alsjeblieft mijn nummer uit haar bestand halen' verzuchtte Georgina. Privé belde eens even met Kelly om dit verhaaltje te checken. En wat blijkt: Kelly heeft een heel andere versie van het gebeurde. 'Ik ontmoette Georgina op een feestje en zij vroeg mijn nummer. Georgina belde mij die avond laat om mijn nummer te checken. Toen ik later een keer 's avonds op een terrasje zat en haar wilde uitnodigen, belde ik haar wakker. Dat is haar in het verkeerde keelgat geschoten' is de verklaring van Kelly. Maar gelukkig: Kelly is niet kwaad. 'Nee, ik ben niet boos. Dit is een typisch geval van jammer', praat Kelly de kattige uitspraak van Georgina goed. Jammer, we hadden gehoopt op een relletje. Waarbij de twee dames vechtend en harentrekkend over straat zouden rollen. Want geeft toe: er gebeurt nóóit iets spannends op die Gooise matras. Dit zou een welkome afwisseling zijn.