AMSTERDAM - Britney Spears heeft twee fotografen bedreigd. Dat hebben zij via hun advocaten laten weten. Britney riep: "Ik ga je vermoorden." Dat stelt fotograaf Andrew Deetz, die donderdag zou zijn geslagen door de lijfwacht van de voormalige popprinses.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/3620 Ook zou ze met een babyfles hebben gegooid en hebben gevloekt.

De fotografen maakten plaatjes van de 25-jarige zangeres en haar twee kinderen, Sean Preston van 1 en de tien maanden oude Jayden James. Zij verbleven in een luxueus hotel in Las Vegas.

Volgens fotograaf Kyle Henderson duwde de bodyguard hem tegen een muur, totdat personeel van het hotel tussenbeide kwam. Deetz zou van achteren zijn aangevallen door de lijfwacht, die hem zou hebben geschopt en geslagen.

Vermoorden

Nadat personeel van het hotel Deetz had bevrijd, zou Britney op Henderson af zijn gerend en een fles naar zijn hoofd hebben gegooid. Vervolgens zou ze Deetz, in het bijzijn van gasten, met de dood hebben bedreigd. Ze raadde hem aan een contactverbod aan te vragen omdat ze ze hem zou gaan vermoorden of iemand zou inhuren om de klus te klaren.

Deetz, die eerder aangifte deed tegen de lijfwacht, overweegt of hij juridische stappen onderneemt tegen Spears.