AMSTERDAM - Jessica Alba is weer vrijgezel. De 26-jarige Hollywoodactrice heeft haar vriend, regisseur Cash Warren, aan de kant gezet omdat ze niet meer van hem houdt. Dat meldt US Weekly donderdag op basis van bronnen rondom Alba.

Alba zou haar 28-jarige geliefde tijdens een emotioneel telefoongesprek hebben gezegd dat de relatie over is. Vervolgens zou ze iemand naar hun huis in Los Angeles hebben gestuurd om Warren te helpen bij het pakken van zijn spullen. Het stel was 2,5 jaar samen.

Het nieuws kwam voor Warren zeer onverwacht. "Cash denkt dat er misschien een ander in het spel is. Hij is er helemaal kapot van", zo melden bronnen in US Weekly.

De ware

Alba en Warren ontmoetten elkaar in 2005 op de set van de film Fantastic Four waarin de actrice speelde. Kort nadat het stel een relatie kreeg liet Alba zich in een interview met Cosmopolitan ontvallen dat Warren wel eens "de ware" zou kunnen zijn.

Ook gaf ze toe dat de gevoelens die ze voor haar vriend koesterde haar wel eens beangstigden. "Ik ben zo ontzettend gek op hem dat ik altijd wel bij hem zou willen zijn", zo zei de actrice destijds.

Alba, die eerder dit jaar werd verkozen tot meest sexy vrouw, is momenteel te zien het tweede deel van Fantastic Four.