Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat prins Maurits op het matje is geroepen, tout 't Gooi de matras achterlaat, Dries Roelvink gelukkig is met zijn gele slip, Linda de Mol een royale schoondochter is en Beau van Erven Dorens 'een lul' is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

De grote uittocht der sterren is begonnen. Nu de BN-kids vakantie hebben, kunnen de ouders eindelijk weg. En waar gaat iedereen heen? Ibiza is de populairste stek momenteel.

Zo zien we de familie Borsato bepakt en bezakt op het eiland aankomen. Volgens Story wil het echtpaar hier een eigen huis kopen. Dat moet wel lukken, want geld is vast geen bezwaar voor de zanger.

Ook Wendy van Dijk pakte het vliegtuig naar Ibiza. Met zoon Sem natuurlijk, maar ook haar ex Xander ging mee. Story hoopt op een vakantieromance, maar dat valt nog te bezien. Patty Brard heeft al jaren een stulpje op Ibiza, net als Kane-zanger Dinand Woesthoff en componist John Ewbank. En dan van Ibiza naar Italië.

De Koninklijke familie kan niet meer naar hun villa 'De gelukkige olifant'. Het huis van prins Bernhard is eindelijk verkocht. De 13 miljoen euro wordt verdeeld onder de dochters, dus ook de twee 'bastaardprinsessen' krijgen hun deel. Daarvan kunnen ze vast wel een leuk reisje ergens anders naar toe betalen.

Gele slip

Zanger Dries Roelvink heeft met zijn reclame voor de Wegenwacht zó veel succes, dat hij een echte Bekende Nederlander is geworden. In zijn kleine gele zwemslip paradeert hij over het strand en heeft hiermee eindelijk zijn felbegeerde sterrenstatus weten te behalen.

Om zijn gele slip te eren wil Dries hem zelfs een keer aantrekken tijdens een optreden. Geweldig idee! Waar de Toppers Gerard Joling, Gordon en René Froger een hele glittergarderobe nodig hebben om op te vallen, heeft Dries genoeg aan een stukje geel textiel. En het leuke is dat het de zanger niets uitmaakt of hij nou bekend is om zijn muziek of om zijn zwembroek. Als hij maar beroemd wordt.

Rijk blondje

Broer John de Mol is dan wel miljardair, maar zus Linda doet ook leuk mee. Weekend schat het vermogen van de blonde presentatrice op 12 miljoen euro. Ze heeft flink veel verdiend in Duitsland, omdat daar de salarissen hoger liggen dan in Nederland.

Maar bij John's omroep Tien streek Linda toch een miljoen per jaar op. Daarvan kocht ze ooit haar landhuis in het Gooi, een fantastisch pand van zo'n 4 miljoen. Met de rest van het geld is ze heel gul voor haar vrienden: 'Joh, ik duw het ze bijna door de strot. Ze kunnen niet anders dan het aannemen' aldus de tv-vrouw.

Ze liet dan ook haar creditcard graag wapperen om een huis voor haar schoonouders te kopen. De opa en oma van haar kinderen mogen gaan wonen in een appartement aan het water ter waarde van 380.000 euro. En met dat royale gebaar voldoet Linda weer helemaal aan haar imago als ideale schoondochter.

Op het matje

Privé vraagt zich af waarom het zo stil is rond het prinselijk paar Marilene en Maurits. Zou het te maken hebben met de vermeende affaires van Prins Maurits? Hij zou een grote flirt zijn en af en toe een scharrel hebben.

Toen iemand echter in een disco een intieme foto maakte van Maurits en een onbekende dame, was de maat vol. Schoonpapa riep Maurits op het matje. De oud-minister zou niet dulden dat zijn Marilene zou lijden onder het gedrag van de Prins. En daarna kreeg Maurits er nog eens van langs van tante Beatrix, die niet gediend is van schandaaltjes in de familie. Sindsdien is Maurits niet meer gaan stappen met zijn vrienden en speelt het gezinnetje mooi weer naar buiten toe. Maar binnenshuis heeft het behoorlijk geknetterd.

Lullo Beau

Beau van Erven Dorens laat zich graag met zijn vier zoons fotograferen. Juichend zwaait hij naar de camera als hij met zijn bakfiets vol kinderen rondtoert. Toch blijkt hij niet zo'n goede vader te zijn als hij ons doet geloven. In Privé staat het schokkende verhaal over de familie Van Erven Dorens die op Schiphol één van de kinderen vergat!

Beau, vrouw Selly en drie zoons zaten al in het vliegtuig toen nummer vier werd gemist. Terwijl het toestel langzaam wegreed, probeerde Beau de deur nog open te maken. Tevergeefs.

De stewardess zag de ernst in en het vliegtuig keerde om. Daar stond zoon Bobbie van 3 jaar, aan de hand van een stewardess. 'Ik greep hem vast en liet hem niet meer los. Ik, de grootste lul op aarde' bekent de vader.

Inderdaad Beau, dit is een behoorlijk domme daad. En Privé dikt het verhaal nog eens lekker aan met anekdotes over ouders die hun kinderen in de auto vergaten en dat met hun dood moesten bekopen. De nachtmerrie van elke ouder.