AMSTERDAM - Britney Spears werkt hard aan haar comeback. De gevallen popprinses neemt momenteel in Los Angeles de videoclip bij haar nieuwe single op.

Verschillende media melden dat 'Get back' de naam is van het nummer waarmee Brit haar terugkeer in de muziekindustrie wil bewerkstelligen.

De 25-jarige Spears werd donderdag in Los Angeles gespot tijdens opnamen in een warenhuis. De jonge moeder was gekleed in een kort zwart jurkje, dat de billen van de zangeres nauwelijks bedekte, zwarte laarzen en een langharige donkerbruine pruik.

Afgang

Bronnen fluisteren dat Britney zich een afgang op de hals haalt met haar geplande comeback, omdat ze zich niet goed op de opnamen van de video heeft voorbereid. "Ze heeft niet eens een choreograaf", vertelt een bron aan showbizzblogger Perez Hilton.

Na een tijdje uit roulatie te zijn geweest door onder meer een scheiding en een verblijf in een ontwenningskliniek werkt Britney momenteel aan haar vijfde studioalbum.

In mei gaf ze al vijf kleine optredens in verschillende vestigingen van de clubketen House of Blues. Met deze shows, die gemiddeld een kwartiertje duurden, oogstte Britney veel kritiek omdat ze alles zou hebben geplaybackt.