AMSTERDAM - Denise Richards koestert geen wrok tegenover haar ex-man Charlie Sheen. De actrice is heel blij voor hem dat hij zich verloofd heeft met zijn vriendin Brooke Mueller. "Ik ben oprecht blij voor hen", vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ik heb dan ook bloemen gestuurd om ze te feliciteren. Ik heb Brooke vrij goed leren kennen en mijn dochters zijn gek op haar, dat vind ik het allerbelangrijkste." Richards en Sheen hebben samen twee dochtertjes, Sam en Lola.

Seksverslaving

Richards is echter niet altijd zo liefdevol over haar ex-man geweest. Nadat zij vorig jaar januari scheidden, vroeg de 36-jarige blondine een straatverbod aan om Sheen en hun twee dochtertjes uit de buurt te houden. Ze claimde dat haar ex losse handjes had en een seksverslaving. De acteur heeft deze beschuldigingen ontkend.

Zelf gaat Richards inmiddels alleen door het leven. Haar relatie met Bon Jovi-gitarist Richie Sambora, die vlak na haar scheiding van Sheen ontstond, liep onlangs op de klippen. Ze spreekt tegen dat deze breuk ontstond omdat Sambora niet met haar wilde trouwen.

Geruchten

"Dat is honderd procent gelogen. Al vanaf de eerste dag gingen er veel geruchten over onze relatie, maar er zijn meerdere reden waarom we uit elkaar zijn gegaan", stelt ze. "Ik vind Richie nog steeds een geweldige man en een fantastische vader. Ik wens hem het echt het allerbeste."