AMSTERDAM - Victoria Beckham heeft zich voor het eerst uitgelaten over het overspel van haar man met de Nederlandse diplomatendochter Rebecca Loos. "Het schandaal heeft ons huwelijk uiteindelijk sterker gemaakt", zo zegt de Spice Girl in W Magazine.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/2466 W Magazine wist Victoria als haar man David Beckham te strikken voor een intiem dubbelinterview. In het blad poseert het beroemde koppel ook voor een spannende fotoshoot.

De 33-jarige Victoria onthult: "Ik ga er niet over liegen. Het was een hele moeilijke tijd. We zijn er samen uitgekomen, maar niemand heeft ooit gezegd dat het huwelijk makkelijk is."

Victoria vervolgt: "David en ik zijn er uiteindelijk sterker en gelukkiger uitgekomen. Ons huwelijk is nu zelfs beter dan toen we net getrouwd waren."

Rebecca Loos was in 2003 de persoonlijke assistente van David Beckham. De twee kregen een affaire, die een half jaar later aan het licht kwam door Loos. Aanvankelijk ontkende David de affaire, maar na enkele dagen biechte hij alles toch op aan zijn vrouw.

Verhuizen

David en Victoria verhuizen donderdag naar Amerika met hun zonen Brooklyn (8), Romeo (4) en Cruz (2), omdat David gaat voetballen voor de club LA Galaxy.

Ellendige koe

Victoria hoopt een goede indruk te maken in Amerika. "Ik denk dat veel mensen een vertekend beeld van mij hebben. Ze hebben misschien de indruk dat ik een ellendige trut ben die nooit lacht. Maar ik ben eigenlijk het tegenovergestelde. Ik ga zeker proberen meer te lachen voor Amerika."