AMSTERDAM - De hoogzwangere Charlotte Church heeft haar verloofde Gavin Henson het huis uit gezet, nadat hij haar had bedrogen met een Ierse blondine. De 21-jarige zangeres uit Groot-Brittannië, die in september is uitgerekend, zou geen excuses accepteren.

Dat meldt The Daily Mail dinsdag. Volgens de Britse krant is de 24-jarige Henson weer bij zijn moeder ingetrokken, aangezien Church niet weet of ze haar verloofde nog een kans wil geven.

"Charlotte wil niet luisteren naar zijn exuses", zo zegt een bron in de krant. "Ze is momenteel ontzettend boos. Toen ze hoorde dat haar vriend haar had bedrogen, vloog ze hem zowat aan." Ook de moeder van Church zou woest zijn op de vriend van haar dochter.

Flirten

Het is niet de eerste keer dat Church haar vriend het huis uit gooit. Enkele maanden geleden zette ze hem eruit nadat hij openlijk met andere meiden had geflirt. Vorig jaar ontstak Charlotte in woede toen ze haar vriend op een feest in bed aantrof met een andere vrouw.

Church brak als twaalfjarige door en is onder meer bekend van de nummers 'All love can be' en 'Crazy chick'. In Groot-Brittannië verwierf ze ook bekendheid met de televisieserie The Charlotte Show.