AMSTERDAM - Gavin Henson, de vriend van zangeres Charlotte Church, heeft een wilde nacht beleefd met een Ierse blondine. De rugbyspeler was in Belfast met zijn team toen hij de bevallige Tracey tegen het lijf liep in een club.

De twee zouden de hele nacht hebben gefeest, terwijl de zes maanden zwangere Charlotte nietsvermoedend thuiszat.

Gezoend

"We hebben alleen gezoend", zegt de 24-jarige Tracey in het Britse tijdschrift The People. Dat zou zijn gebeurd nadat ze eerst hadden gedanst en gedronken. "Daarna vroeg Gavin me mee naar het hotel waar het team verbleef."

De teammaatjes van Henson waren naar verluidt niet blij om Tracey te zien. Ook de portier zei Gavin dat hij aan zijn reputatie moest denken, maar de 25-jarige rugbyster trok zich van niemand iets aan.

Verstoppen

"Gavin nam me mee naar een eetzaal, waar we ons onder een tafel verstopten", aldus het blondje. Daar zou het stel hebben gekletst en gezoend.

Gavin zou het initiatief hebben genomen. "Hij besprong me opeens", beweert Tracey. "We praatten ook over van alles, behalve over Charlotte."

Romantisch

Medewerkers van het hotel maakten een einde aan de romantische nacht van de twee, toen ze de eetzaal klaar gingen maken voor het ontbijt. Toen Gavin zich bij zijn team moest melden, begon hij zich zorgen te maken over zijn nacht met Tracey.

"Hij vroeg me of ik de foto's die ik van ons samen had gemaakt wilde wissen." Gavin sloeg het nummer van Tracey op, maar heeft geen contact meer met haar gezocht.

Relatiebreuk

Tracey is niet bang dat ze een breuk heeft veroorzaakt tussen het Britse nachtegaaltje en haar vriend. "We hebben wat gerommeld terwijl we dronken waren, dat doet iedereen wel eens."

De 21-jarige Charlotte Church bevalt in september van haar eerste kind. Ze brak als kind door en is onder meer bekend van de nummers 'All love can be' en 'Crazy chick'. In Groot-Brittannië verwierf ze ook bekendheid met de televisieserie The Charlotte Show.