AMSTERDAM - Pete Doherty heeft Kate Moss meerdere keren bedrogen. De zanger van de Britse band Babyshambles werd vorige week buiten de deur gezet door Moss, nadat hij haar had bedrogen met de Zuid-Afrikaanse Lindi Hingston.

Nu blijkt dat de 28-jarige Pete acht maanden geleden ook de lakens heeft gedeeld met een Italiaanse fan.

De labiele rocker plukte haar uit het publiek tijdens een optreden in de badplaats Rimini. "Pete maakte meteen duidelijk dat hij seks met me wilde", vertelt de 21-jarige Lara Laghi aan het Britse tijdschrift The People. "Ik voelde me wel schuldig tegenover Kate, maar Pete gedroeg zich alsof ze niet eens bestond."

Drank en drugs

Lara was niet erg onder de indruk van de bedprestaties van Doherty. "De seks was niet echt geweldig, maar dat kwam doordat hij onder invloed van drank en drugs was", bekent ze. "Ik vraag me zelfs af of hij het zich kan herinneren." Volgens de geneeskundestudent houdt Doherty erg van zoenen. Van hun samenzijn werden foto's gemaakt, die in de Britse pers zijn verschenen.

De 29-jarige Zuid-Afrikaanse Hinston, die de uiteindelijke breuk tussen Kate Moss en Pete Doherty zou hebben veroorzaakt, is het niet eens met de Italiaanse fan. Volgens haar is de rocker geweldig tussen de lakens.

Seksverslaafd

Het model, dat eerder een relatie had met rocker Jared Leto en Guns 'n Roses-zanger Axl Rose, zou nog wel eens een blijvertje kunnen zijn, nu Kate haar seksverslaafde ex buiten de deur heeft gezet.

"Ze hebben elkaar vorige week meerdere keren gesproken en ze hebben weer een afspraakje gemaakt", onthult een vriend van de brunette in de Britse krant Daily Star.