AMSTERDAM - Kirsten Dunst is ingetrokken bij haar vriend Johnny Borrell. De Amerikaanse actrice en de zanger van de Britse band Razorlight delen een huis in de Londense wijk Islington, meldt de Britse krant Daily Mail.

De tortelduifjes leerden elkaar begin dit jaar kennen. Ze zijn sindsdien onafscheidelijk. De 26-jarige Borrell vergezelt zijn twee jaar jongere vriendin op de set van de film 'How to lose friends and alienate people', die ze momenteel opneemt in Londen.

Kirsten gaat regelmatig met haar vriendje mee op tournee. Zo was ze onlangs in Nederland, toen Razorlight op Pinkpop stond.

Schoonmaakwoede

Naar verluidt zorgt de schoonmaakwoede van Dunst voor onenigheid. De ster uit 'Spider-man' houdt haar huis graag netjes. Ze is volgens een vriend altijd in de weer met allesreiniger en een stofdoek. Johnny daarentegen is een sloddervos en zou Kirsten gek maken met zijn rommel.

De rocker heeft een scooter die hij in de hal parkeert, omdat hij bang is dat het ding anders wordt gestolen. Dunst wordt gek van de vlekken die de scooter van haar vriend maakt. Het kan Borrell naar verluidt niet veel schelen. De vriend van het stel: "Als hij haar echt gek wil maken, rijdt hij op zijn scooter door het hele huis."