AMSTERDAM - Niet alle collega's uit de tv-serie Desperate Housewives zijn aanwezig bij het huwelijk van Eva Longoria in Parijs. Franse media melden dat Teri Hatcher, Felicity Huffman en Nicolette Sheridan weliswaar vrijdag al in de Franse hoofdstad arriveerden, maar dat van Marcia Cross nog geen spoor is te bekennen.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/2125 Mogelijk laat de roodharige actrice verstek gaan omdat ze onlangs is bevallen van een tweeling.

De 32-jarige Longoria gaf haar jawoord vrijdag voor de burgelijke stand van Parijs aan de 25-jarige profbasketballer Tony Parker. Volgens burgemeester Bertrand Delanoe, die de twee in de echt verbond, was het een ontspannen, mooie en warme verbintenis tussen twee mensen die 'voortdurend zitten te zoenen'.

Ongeveer veertig gasten waren getuigen van de ceremonie, onder wie profvoetballer Thierry Henry en een groot aantal teamgenoten van Parker van de San Antonio Spurs.

Kerk

Zaterdag trouwt het koppel voor de kerk Saint-Germain-l'Auxerrois, tegenover het Louvre museum in de Parijse binnenstad. Daarna volgt een feest in het zeventiende eeuwse kasteel Vaux-le-Vicomte, op 55 kilometer van Parijs.

Naar verluidt staan sterren als Victoria Beckham en Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones op de gastenlijst.